Spoedtandarts

Niets is zo vervelend als acute tandproblemen. Pijn in uw mond kan onverwachts opkomen en vaak zijn pijnstillers niet voldoende om de pijn te onderdrukken. In dergelijke gevallen is het belangrijk om direct contact op te nemen met de Tandartsspoedpraktijk.

Als tandartspraktijk zijn we ons ervan bewust hoe belangrijk het is om snel en efficiënt te kunnen handelen wanneer er spoed is. Het kan namelijk erg vervelend zijn als u te maken krijgt met ernstige tandpijn of een ander spoedgeval.

De spoeddienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, zodat u altijd terecht kunt wanneer er spoed is. U kunt ze bereiken op het spoednummer en zij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Of het nu gaat om een afgebroken tand, een nabloeding of een andere spoedgeval, de ervaren tandartsen staan altijd voor u klaar.

Wij kunnen een scan maken van uw gebit waarna een 3D-simulatie wordt gemaakt voor een prognose van hoe het gebit er na behandeling uit zal zien. Voor verdere informatie over de behandeling en kosten kunt u altijd contact met ons opnemen.

SpoedPoli Leiden
Adres:
Simon Smitweg 14, 2353 GA
Leiderdorp (Tegenover
Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp)
Telefoonnummer: 0900 – 8602
Website: http://tandartsspoedpraktijk.nl
E-mailadres: info@tandartsspoedpraktijk.nl

Wij verwelkomen u graag als nieuwe patiënt

Schrijf je hier in als nieuwe patiënt