Ons team

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door ons team bestaande uit alleen de beste specialisten in hun vakgebied.

Roos Kroese

Tandarts

(BIG:99929999302)

Ik ben Roos Kroese. In 2021 ben ik afgestudeerd aan ACTA (Vrij Universiteit Amsterdam).

Naast de theoretische en praktijklessen op de universiteit, heb ik tijdens mijn studie veel werkervaring opgedaan in de praktijk van mijn vader.

Naar aanleiding daarvan hebben we besloten om samen een nieuwe praktijk op te gaan starten in het centrum van Alphen aan den Rijn. Ik houd mij bezig met de algemene tandheelkunde en aligners.

Rob Kroese

Endotandarts

(BIG:39038084902)

Na mijn studie aan de ACTA ben ik als tandarts begonnen in Alphen aan den Rijn (1992). In 2005 ben ik mij gaan specialiseren in wortelkanaal behandelingen.

Sinds 2006 voer ik alleen maar wortelkanaal behandelingen uit voor andere tandartsen. Het werken met de microscoop, de uitdaging en het resultaat van de behandeling maakt dat ik dit het allerleukst vind om te doen.

Ik vind het leuk om samen met mijn dochter, Roos Kroese, in de praktijk te werken en deze passie te kunnen delen.

Daphne van Blooijs

Tandarts

(BIG: 69928232202)

Mijn naam is Daphne van Blooijs en na het afronden van mijn studie in 2020 tot tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) werk ik sindsdien met veel plezier in meerdere tandartspraktijken.

Mijn affiniteit gaat uit naar kinder- en bijzondere tandheelkunde. Binnen mijn beroep geniet ik van de afwisseling, zoals het samenwerken met anderen en het uitwerken van individuele behandelplannen. Ik vind het mooi wanneer iemands mondgezondheid verbetert met behulp van persoonlijke ondersteuning en om vervolgens het (zelf)vertrouwen van diegene te zien groeien. Met als resultaat een mooi en gezond gebit.

Ward Rijnsburger

Tandarts

In functie van 8 februari.

Rana Khorany

Mondhygiëniste

Rianne van der Linden

Tandartsassistente

Lola van Gils​

Balie assistente​

Wij verwelkomen u graag als nieuwe patiënt

Schrijf je hier in als nieuwe patiënt